aquatraining

Over mij

Passie voor de paardensport

Mijn naam is Lois Koster en heb al 17 jaar ervaring met paarden en wil mijn passie in de paardensport op een professionele manier voortzetten.

Ik ben overtuigd van de voordelen van de Aquatrainer. De Aquatrainer heeft zijn voordelen reeds bewezen, deze verantwoorde manier van trainen in combinatie met met opleiding dierenfysiotherapie is de combinatie voor een succesvolle behandeling. Graag zou ik u hierover willen informeren.

Ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in paarden. Met mijn eigen paarden ben ik actief in de dressuursport en vind ik het ontzettend leuk om doelbewust bezig te zijn. Mensen zien mij als behulpzaam, vriendelijk, deskundig en doelgericht. Als dierfysiotherapeut ben ik aangesloten bij de vereniging voor dierfysiotherapeuten (NVFD). Dierfysiotherapie is een erkend beroep, hierdoor ben ik verplicht aan bijscholing.

Paardenwelzijn staat bij mij hoog in het vaandel. Het daagt mij dan ook uit om het welzijn van uw paard te optimaliseren en hulp te bieden waar nodig is. Doordat ik de verschillende specialisaties in huis te heb, kunnen wij zo het complete pakket aanbieden.